30/09/2020

24/09/2020

24/09/2020

Filmele programate in saptamana 25 septembrie- 1 octombrie 2020

Dupa ce ne-am certat

25 septembrie Ora :15,00
30 septembrie Ora :15,00
1 octombrie Ora :15,00

Un tataie de cosmar

25-29 septembrie Ora :17,30

TENET

26-27 septembrie Ora :15,00

Babyteeth

28-29 septembrie Ora :15,00

Mulan

25 septembrie- 1 octombrie Ora :20,00

AVANPREMIERA

Animal Crackers / Salvati de crantanei

26-27 septembrie Ora :13,00

Made in Italy

30 septembrie- 1 octombrie Ora :17,30

24/09/2020

Faza a patra a Universului cinematografic Marvel primește o lovitură sub centură, ca urmare a deciziei de a fi amânate - între 6 luni și aproape un an - cele trei filme cu cel mai mare potențial la box office ale studioului. Astfel, Black Widow nu se mai lansează în noiembrie anul acesta, ci în mai 2021, iar Shang Chi and the Legend of the Ten Rings, plus The Eternals - spre sfârșitul anului viitor.

Acestor titluri se adaugă Death on the Nile, ce se mută din octombrie pe 18 decembrie anul curent, pe când West Side Story, semnat de Steven Spielberg, este amânat un an întreg, până pe 10 decembrie 2021.

Această amânare a principalelor titluru vine într-un moment în care se încearcă din răsputeri să se revină la normalitate, cu cinematografe deschise în toate teritoriile și „colaborare” din partea spectatorilor - ce au revenit în săli, chiar dacă timid.

„Vestea bună este că aceste titluri nu au fost transferate pe platformele Disney+ sau Hulu”, notează publicația IndieWire, „iar Disney va lansa totuși cinci titluri anul acesta - filme de la Fox și Searchlight. Niciunul, însă, cu potențial de blockbuster. Și asta e vestea proastă!”, mai scrie publicația.

În 2019, Disney obținea 33% din box office-ul anual din SUA. Acum cinematografele „trebuie să își raționalizeze foarte bine veniturile ca să evite înfometarea anul acesta”.

Câștigurile semnificative la box office vor fi amânate până pe 20 noiembrie, când se lansează No Time to Die și Soul.

23/09/2020

Viața lui Owen se învârte plictisitor în jurul activității sale de testare a crănțăneilor pentru animalele de companie, așa că nu mai are prea mult timp pentru iubita lui soție și pentru simpatica lor fiică. Dar, când unchiul său de care nu mai știa nimic de multă vreme îi lasă moștenire un circ ambulant, Owen își poate împlini visul avut din copilărie, acela de a călători cu circul.

Circul și-a pierdut, însă strălucirea de altădată: nu mai are animale, iar membrii trupei sunt prea bătrâni pentru a mai face giumbușlucuri pe arenă... Cu toate acestea, unchiul lui Owen are un secret care le poate rezolva toate problemele, dar cu o singură condiție. Într-o cutie misterioasă, se găsesc crănțănei magici care pot transforma pe oricine în animalul pe care îl doresc pe scenă. Dar, mai întâi, Owen și familia lui trebuie să-l învingă pe maleficul frate al unchiului lor, care, din păcate, cunoaște secretul crănțăneilor magici și dorește să-l țină doar pentru el...

22/09/2020

FAMILIA CROOD: VREMURI NOI are primul trailer!
Familia Crood a avut de înfruntat nenumărate pericole și dezastre, de la bestii preistorice cu colți ucigași, până la sfârșitul lumii, dar acum au de trecut prin cea mai mare încercare din viața lor : o altă familie !
#incurand #lacinema

22/09/2020

FAMILIA CROOD: VREMURI NOI are primul trailer!
Familia Crood a avut de înfruntat nenumărate pericole și dezastre, de la bestii preistorice cu colți ucigași, până la sfârșitul lumii, dar acum au de trecut prin cea mai mare încercare din viața lor : o altă familie !
#incurand #lacinema

19/09/2020

Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci și cu buincul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute in podul care îi trezea coșmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit. Dar Peter nu se va da bătut așa de ușor și adunându-și prietenii vor încerca cu toții să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative. Însă Jack nu e dispus să piardă și cât de repede îi declară război băiatului, întorcând casa cu susul în jos. Întrebare rămâne însă: se va da Peter bătut în fața bunicului sau va reuși acesta să își recupereze camera, câstigând razboiul?

15/09/2020

„Tenet", semnat de Christopher Nolan, este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional.
Înarmat cu un singur cuvânt - Tenet - şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, Protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu călătorie în timp. Inversiune.

15/09/2020

« 2 of 34 »